avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cumparare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cumparare masina

buna seara. am cumparat o masina de la un samsar care nu era inmatriculata pe numele lui(sub pretextul ca nu a dorit sa se coplice cu facutul actelor ) , dar avand promisiunea ca imi va da fiscalul de la proprietar ca sa o pot inmatricula(a ramas sa-i dau restul de 600 ron cand imi da fiscalul).de o luna de zile ma tot amana si imi zice ca se rezolva , iar de curand nu mai raspunde nici la telefon. ce trebuie sa fac? mai e vreo sansa sa-mi recuperez banii?
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
franciscmircea, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumpărare mașină fără certificat fiscal franciscmircea franciscmircea buna ziua. am cumparat o masina de la un samsar care nu era inmatriculata pe numele lui(sub pretextul ca nu a dorit sa se coplice cu facutul actelor ) , dar ... (vezi toată discuția)
Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cumparat de la samsar! ionutz90 ionutz90 Buna seara! Am cumparat de curand o masina de la un samsar care la randul lui a cumparat-o de la alt samsar care a cumparat masina de la o firma.Pe C.I.V. ... (vezi toată discuția)