avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partajul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partajul

Buna ziua,
As dori sa știu, dacă în situația efectuării partajului care urmează după mostenire, presupune în mod obligatoriu, obținerea unui certificat energetic pentru apartamentele moștenite, chiar daca nu urmează în niciun caz, vînzarea, înstrăinarea acestora.
Pentru că la notariat, asta s-a cerut.
Mă puteți ajuta cu o lămurire?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Legislatie certificat energetic cimpeanr cimpeanr Buna ziua, as dori sa ma lamuriti in legatura cu obtinerea acestor Certificate Energetice si anume: Legea 372/2005 la aliniatul (1) al art. 13 precizeaza ca ... (vezi toată discuția)
Partajarea bunurilor imobile este obligatoriu sa se faca la notarul la care sa facut succesiunea si certficatul de mostenire ? eugen43 eugen43 Dupa decesul sotului s-a efectuat succesiunea la un notar.Tot acelasi notar a eliberat si certificatul de mostenitor.Fostul sot a avut 2 copii dintr-o ... (vezi toată discuția)
Contract vinzare cumparare,valabil sau nu Michael65 Michael65 Buna seara,mama a murit acum un an,nu sa sa facut taxa de succesiune iar acum neam trezit ca tata a vindut pamintul cuiva fara sa ne anunte pe noi copii lui ... (vezi toată discuția)