avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... \" Cerere speciala\" Suprapunere Indemnizatie crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

" Cerere speciala" Suprapunere Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie pentru care va solicit sprijinul: primul copil nascut in 12.01.2017, al doilea nascut in 06.09.2018 ar trebui sa primesc o indemnizatie 85% din min.venitului pe economie pentru al doilea copil in perioada suprapunerii celor 4 luni(sept, oct, nov, dec,). Desi am depus doua dosare pentru al doilea copil(alocatie si indemnizatie) iar cel de indemnizatie contine cerere tip de la primarie, copii dupa certificatele de nastere ale ambilor copii, decizia de continuare a suspendarii contractului de catre angajator, astazi a intrebat sotul la primarie si i s-a transmis ca nu se va primi valoarea corespunzatoare suprapunerii indemnizatiilor pentru ca nu este depusa cererea speciala de suprapunere. Ce e este acesta? Cand a dorit sa depuna aceasta cerere azi doamnei, aceasta a raspuna ca este prea tarziu ca a implinit 2 ani primul copil in urma cu 3 zile. Va rog sa ma ajutati, ce pot face pentru a primi indemnizatia de suprapunere? Multumesc,

Alte discuții în legătură

Ccc1 se suprapune cu ccc2 - care sunt pasii de urmat pentru a obtine majorarea de 600 lei pe timpul suprapunerii? kat_deb kat_deb Buna ziua, Fiul meu s-a nascut pe 16. dec. 2011, sunt in CCC pana in dec. 2013. Intre timp am nascut si o fetita, pe 20. iunie 2013. Cele doua CCC se suprapun ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pe perioada suprapunerii cic lunatika07 lunatika07 Buna, sper sa ma puteti ajuta cu cateva informatii cu privire la indemnizatia pentru cresterea copilului pe perioada suprapunerii. - Pentru primul copil ... (vezi toată discuția)
Ccc in cazul nasterilor suprapuse melcsy melcsy Buna ziua. situatia in care persoana care se afla cu primul copil in perioada de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului in baza OUG nr. ... (vezi toată discuția)