avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Hg 34/2018
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Hg 34/2018

Buna seara!As vrea sa stiu daca se respecta hg 34/2018 privind sporul de praf ?Mentionez ca lucrez ca bibliotecar intr_un liceu de 5 ani si opt luni.Am solicitat in ianuarie acordarea sporului de praf conform HG 34/2018 drept pentru care am primit raspuns ca nu se acordă acest spor in vreme ce legea deja era in vigoare.Se poate beneficia de acest spor sau nu conform acestei legi care din nou este in vigoare de ceva vreme.

Alte discuții în legătură

Spor conditii periculoase sau vatamatoare delia blaga delia blaga Buna ziua. Sunt laborant intr-o institutie de invatamant preuniversitar, Am avut acest spor pana in 2009 in procent de 5%, apoi mi-a fost sistat si l-am ... (vezi toată discuția)
Calcul salarial B_ioanamaria B_ioanamaria Buna ziua, ma puteti ajuta cu un calcul salarial si salariulde incadrare in urmataoarea speta :bibliotecar -clasa de salarizare 34,coeficient de ierarhizare ... (vezi toată discuția)
Mărire salariu Dinu Egon Dinu Egon Sunt kinetoterapeut într_un spital de stat, Spitalul Municipal Ploiești, iar conform legii de la 1 martie 2018 cresc doar salariile medicilor și ... (vezi toată discuția)