avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ROSAL Sector 3
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ROSAL Sector 3

Bună ziua, aș dori să vă întreb ce se întâmplă în cazul în care o firmă funcționează fără autorizație de mediu în sectorul 3 și își continuă activitatea deși au încălcat termenii contractuali și sunt în ilegalitate

Firma în speță este Rosal, sunt clientul lor de la începutul lui februarie 2018 și am primit o somație de la primăria Sector 3 că trebuie să închei un contract cu dumnealor pentru că nu mai este o firmă care să aibă autorizație de mediu în sectorul 3 înafara de ei

Din câte am înțeles contractul cu Rosal și primărie s-au încheiat la data de 12 Septembrie 2018, eu am plătit inclusiv tot azi la Rosal un contract care nu poate fii împlinit în mod legal, ce pot face? Pe lângă asta am primit o notificare că se va adăuga 10 lei la factură, deci dacă nu primeam informația de la primărie Rosal continua să îndeplinească un contract ilegal

Alte discuții în legătură

Contract salubrizare sector 5 - obligatoriu pentru autorizatii de functionare HBengescu HBengescu Buna ziua, Pentru obtinerea unei autorizatii de functionare la sectorul 5 in lista de documente necesare este si un contract de salubritate ... (vezi toată discuția)
Vecin reclamagiu letty letty Buna ziua, sunt administratorul unei firme si am sediul social si punctul de lucru intr-un spatiu oferit prin contract de comodat de mama mea. Vis-a-vis de ... (vezi toată discuția)
Somatie firma recuperare datorii mandatata de o firma tv prin cablu bulgaras10 bulgaras10 buna ziua! am primit,printr-o firma terta,o somatie de plata a unei \\"datorii\\"!ea se refera la o \\"datorie\\" din februarie 2008 la firma \\"X\\"!Neavand ... (vezi toată discuția)