Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna ziua. In urma decesului tatalui meu eu, fratele si mama am facut succesiunea si am acceptat cu totii calitatea de mostenitori. Am acceptat mostenirea dar nu am dezbatut pana in prezent succesiunea pe apartament acesta fiind inca pe numele tatalui meu. Intrebarea mea este...cum pot renunta la cota parte ce imi va reveni dupa dezbaterea succesiunii pe apartament? Pot fsce donstie sau act de vanzare cumparare in favoarea mamei? As dorii sa stiu pasii care trebuiesc urmati si cea mai sigura cale de a renunta la partea mea desi am acceptat calitatea de mostenitor. Va multumesc
Intrebarea mea este...cum pot renunta la cota parte ce imi va reveni dupa dezbaterea succesiunii pe apartament? Pot fsce donstie sau act de vanzare cumparare in favoarea mamei? As dorii sa stiu pasii care trebuiesc urmati si cea mai sigura cale de a renunta la partea mea desi am acceptat calitatea de mostenitor. Va multumesc