LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Buna ziua, in martie 2018 am fost oprit de politia de la sectia 15 sec.4, doar pentru un control de rutina, acestia mi-au cerut documentele personale cat si ale autoturiamului. M am conformat bine inteles, dupa care acestia mi au adus la cunostinta ca numerele provizori expirasera cu 2 zile in urma. M-au condus la sectia de politie, si mi-au intocmit dosar penal. Problema este ca de atunci si pana acum, nu sa intamplat nimic...eu luad legatura cu procurorul de caz de nenumarate ori... de atunci nu ma pot angaja nicaieri ca sofer ( detin permis auto cu toate categoriile ) am incercat in constructii, am muncit dar nu am fost platit de nenumarate ori...deja au inceput sa apara probleme financiare grave, avand datorii la intretinere de 4500 de lei, asociatia a hotarat sa ma dea in judecata si va urma in scurt timp sa imi opreasca apa calda si rece..va rog, sa ma indrumati daca este vre o posibilitate sa imi pot lua permisul inapoi cel putin pana la finalizarea anchetei. Va multumesc!!!