avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Achizitie factura marfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Achizitie factura marfa

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu inregistrarea unei facturi: pe factura am lentile de ochelari, rame si montaj. Acesti ochelari se vor vinde. Pun ochelarii pe 371 si montajul pe 628 sau intra totul pe 371?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
niko79, utilizator

Alte discuții în legătură

Montaj ochelari niko79 niko79 Buna ziua! Am un srl care cumpara si vinde rame si lentile pentru ochelari. Intrebarea este daca am 2 facturi de achizitie, una cu rama de ochelari si alta ... (vezi toată discuția)
Optica mobila theya_05 theya_05 pt o societate cu obiect de activitate optica mobila cum ar fi mai indicat sa se faca inregistrarile :ca pt.vanzare cu amanuntul sau ca pt.vanzare en-gross ... (vezi toată discuția)
Tva 9% la manopera gazdatunde gazdatunde Buna ziua! Daca vindem un ochelari, la rama si lentile se aplica tva 9%, si la manopera putem sa aplicam tva de 9% sau numai 19%? Multumesc! (vezi toată discuția)