avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... NU VREAU DIVORTUL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

NU VREAU DIVORTUL

Buna ziua Am si eu una sau mai multe intrebari. Sunt casatorit de 3 luni si o relatie cu cu actuala mea sotia de zece ani si sotia vrea sa divorteze insa eu nu vreau. Ce se intampla? Ce cauze ar pute invoca? Ea fiind cea care a parasit domiciliul. Daca ar aduce martori pe nasii nostri care sunt de partea ei si sunt niste martori mincinosi din punctul meu de vedere. Ce as putea face ca sa-i resping? Este neaparat necesar sa angajez un avocat? Cum as putea face ca divortul sa dureze mai mult? Motivul pentru care as dori ca divortul sa dureze mai mult fiind acela de a ma impaca cu sotia mea avand sansa sa discut cu sotia in prezent ne avand acest privilegiu si poate se razgandeste. AS PUTEA CERE INSTANTEI CONSULTAREA UNUI CONSILIER MARITAL fiind faptul ca eu nu vreau sa divortez si ca sotia este influentata? Cum as pute invoca in proces ca sotia mea este influentata si impinsa catre acest proces de divort de terte persoane?Si o ultima intrebare foarte importanta pentru mine este aceasta: Cum as putea intoarce procesul in favoarea mea stiind faptul ca martori sunt mincinosi si sotia este influentata in acest proces? VA ROG AJUTATIMA Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:15, 18 Noiembrie 2009
decat sa te chinui cum sa tergivesezi procesul de divort , mai bine incearca sa te gandesti cum ai putea convinge sotia
tergiversarea procesului nu ar duce decat la iritare , chiar daca ajungi sa divortezi nimik nu te impedica sa te casatoresti din nou , asa ca nu iti bate capul cu procesul de divort (cu forta langa tine nu o poti tine )
asa ca lasa chestia cu martori mincinosi , mai bine trimitei sotiei un buchet de flori si un msg de dregoste frumos
Da, ideea de mai sus nu este de ignorat.

Daca vreti tergiversare a procesului va costa bani.
Se poate amana procesul pana cand veti fi de acord cu divortul daca va permiteti angajarea unui avocat.
daca sotia este cea care va introducere cererea de chemare in judecata pentru divort puteti dovedi culpa exclusiva a acesteia in desfacerea casatoriei si astfel actiunea va fi respinsa.
buna dimineata
ideea d'nei av 2007_rozi este interesanta, insa nu ar putea decat sa amane faptul in sine
daca isi doreste atat de mult sa divorteze, fosta sotie poate sa invoce orice ptr a desface casatoria, chiar daca este culpa exlusiva a acesteia. daca vrea , poate face sa para culpa comuna, tocmai prin marori mincinosi
deci, in concluzie, dragoste cu forta nu se poate, cu sila n'o veti putea tine langa dumneavoastra,insa daca va iubiti sotia iar cei 10 ani impreuna nu sunt de colo, puteti incerca sa o recuceriti
dar ATENTIE: nu fiti brutal in expresii si gesturi ca nu o puteti forta in felul acesta, fiti tandru si romantic ;)
multa bafta !
Va multumesc pentru mesg toate sunt de luat in seam.Insa problema mea nu este sa o tin cu forta nu asta vreu,eu vreau dragoste. Flori sms-uri frumoase am incercat insa este cineva care face ca ele sa nu ajunga la ea la sotia mea. de aceia am spus ca este influentata si inpinsa de la spate.
Pentru Doamna av 2007_rozi cum mai exact as putea face ce mati sfatuit pe cale legala?
VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Modul cum se desfasoara un proces de divort de comun acord? foxygen foxygen Sunt curios cum se desfasoara un proces de acest tip, in prealabil. Eu si sotia il vom avea pe 10.04.\'09 si as vrea sa-mi fac o ideie. M-ar lasa copmpletul ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa divortez eu_gabriel eu_gabriel am asa de multe de spus ca nu stiu cu ce sa incep... o sa ma straduiesc sa fiu cat mai concis si la subiect. va rog sa ma ajutati. sotia mea mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa divortez Twinpeaks Twinpeaks Buna ziua Va prezint cazul meu: Eu si sotul meu (căsătoriți de 17 ani) din cauza profesiilor noastre am ales sa muncim in străinătate Eu lucrez in ... (vezi toată discuția)