avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass aferent anului 2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass aferent anului 2012

Prin intermediul unui prieten am aflat anul trecut faptul că am de platit o sumă de 700 lei pentru Cass-ul aferent veniturilor din 2012. Încă nu am luat la cunoștință în mod oficial de aceasta datorie. Daca de la 1 iulie 2013 și până în prezent ANAF nu m-am informat oficial de datorie oare aceasta s-au prescris sau nu ?

Alte discuții în legătură

Somatie anaf RAAL123 RAAL123 Buna ziua, As aprecia sprijinul Dumneavoastra in urmatoarea speta: Azi am primit prin intermediul postei romane o somatie si un Titlu Executoriu pentru o ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala anaf vasi_patrusel vasi_patrusel De cateva zile, mama mea a primit prin posta, de la ANAF \\"Decizia de impunere anuala pentru plata CASS\\", conform careia trebuie sa plateasca 468 ... (vezi toată discuția)
Actul normativ(termenul) ce prescrie cass din 2012? Zevedei Zevedei Buna ziua!Care este actul normativ(termenul) ce prescrie o contribuție cass din 2012, sau care o anuleaza,întrucât, am primit de la anaf sector 4, ca as ... (vezi toată discuția)