avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda tulburarea linistii publice

În urma cu o săptămână eram cu niște prieteni la bar ne întâlnisem sa bem câte ceva. La un moment dat intra în bar 4 agenți de poliție 3 bărbați și o femeie si au început sa legitimeze pe toți cei aflați în interiorul barului. Unul dintre polițiști îl cunoșteam și lam strigat pe nume de vreo 2/3 ori la care un polițist mai în vârstă ai zice ca fac, cam multa gălăgie și ai cere sa ma ia și sa ma ducă la secție. După ce am fost eliberat fără nici un proces verbal fără nimic am ieșit din secția de poliție și am plecat sa ma iau ceva de băut acasă în intersecție ma întâlnesc iar cu ei unde ma opresc din noi cum, ca as face prea multa gălăgie și as vorbi cam tare am încercat sa stau liniștit dar mau luat iar la secție împreună cu un alt prieten. De data aceasta pare ca mi-au făcut un proces verbal iar eu am refuzat sa semnez ca martor al faptei a semnat prietenul meu înșelat de polițiști spunând ca să semneze ca ma duce el acasă și nu îmi da nici o amendă nimic. Întrebarea mea este pot sa fac contestație sa se anuleze acest proces verbal?

Alte discuții în legătură

Plangere amenda contraventionala deranjare o.p, refuz legitimare, refuz semnare p.v. DonGiorgius DonGiorgius Buna ziua! In urma cu aproximativ o saptamana am baut la cineva acasa, apoi am iesit cu gandul de a lua bautura. Era ora 23:00, ne indreptam catre magazin ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi gasesc dreptatea cu un domn politist care este mai presus de lege gigi38 gigi38 am sesizat pe 112 ca am prins pe cineva la furat la coceni de porumb au veni domni politisti de sectia 10 politie dambovita domnul agent se cunostea cu celin ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal GabitzulO GabitzulO Buna ziua Va rog sa-mi dati cateva sfaturi.In urma cu ceva timp , am fost la un club din club din centru vechi al capitalei cu prietena mea . ... (vezi toată discuția)