avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Tocmai am fost citat intr-o speta ca intervenient
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Tocmai am fost citat intr-o speta ca intervenient

Acum ceva timp am avut un accident cu o doamna, am facut amiabila i-am lasat asigurarea, sa-si faca masina pe asigurarea mea, ea avand casco, dupa care azi primesc citatie, ca intervenient la procesul respectiv, firma la care doamna are casco, a dat in judecata firma mea de asigurari...
Ce treaba am eu in toata chestiunea asta?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:56, 1 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa e procedura. Puteti sa va prezentati sau sa va angajati un avocat. Sau nu.
Am inteles ca asta e procedura, dar ce mi se poate intampla daca nu ma prezint?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pagubita si-a reparat autoturismul pe asigurarea CASCO. Societatea de asigurare la care pagubita are incheiata asigurarea CASCO se indreapta prin actiune de regres impotriva societatii de asigurare la care dvs. aveti incheiata asigurarea RCA pentru recuperarea daunei platite. Litigiul este intre cele doua societati de asigurare. Procedura prevede introducerea in cauza si a conducatorilor celor doua autoturisme implicate in accident.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi cer sa platesc dauna provocata si reparata pe casco desi eu aveam rca valabil MihaiEduard MihaiEduard Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati. acum doua luni fiind sofer la o firma conducand un tractor am acrosat un autoturism parcat din cauza conditiilor de ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata dupa un accident auto, asigurarea fiind platita. Rogozan01 Rogozan01 Buna ziua. Anul trecut am avut un accident auto, am intrat in spatele unui alt participant la trafic. Am facut amiabila, respectivul si-a facut masina cu ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli cu reparatiile MadaMadalina20 MadaMadalina20 Acum 6 luni am avut un accident,eu fiind vinovatul.Am acrosat un autoturism aflat in leasing,deci automat avand casco.Nu au fost victime,doar daune ... (vezi toată discuția)