avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dat in judecata dupa un accident auto, asigurarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dat in judecata dupa un accident auto, asigurarea fiind platita.

Buna ziua. Anul trecut am avut un accident auto, am intrat in spatele unui alt participant la trafic. Am facut amiabila, respectivul si-a facut masina cu asigurarea proprie (avea CASCO). Dupa mai bine de jumatate de an, am primit o instiintare de la judecatoria Bucuresti. Aici spune ca am fost dat in judecata de firma respectivului de asigurare deoarece firma mea nu a raspuns cu nimic cererii ei de despagubire. Ce este de facut? Aveam asigurarea platita.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:39, 6 Februarie 2019
Cereti introducerea asiguratorului dumneavoastra in proces, in calitate de garant pentru dumneavoastra.
Litigiile de acest fel se rezolva intre societatile de asigurare.. Dvs. puteti avea doar calitatea de intervenient, nu de parat. Solicitati introducerea in proces a societatii la care aveti incheiata asigurarea RCA.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tocmai am fost citat intr-o speta ca intervenient shumifree shumifree Acum ceva timp am avut un accident cu o doamna, am facut amiabila i-am lasat asigurarea, sa-si faca masina pe asigurarea mea, ea avand casco, dupa care azi ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat in dauna auto a-nicoleta a-nicoleta In urma cu 2 ani am avut un accident de circulatie, cu pagube materiale, am incheiat constatare amiabila si acum m am trezit cu o citatie de la judecatorie in ... (vezi toată discuția)
Imi cer sa platesc dauna provocata si reparata pe casco desi eu aveam rca valabil MihaiEduard MihaiEduard Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati. acum doua luni fiind sofer la o firma conducand un tractor am acrosat un autoturism parcat din cauza conditiilor de ... (vezi toată discuția)