avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Obligatii contractuale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Obligatii contractuale

Buna ziua. Am o speta in care X pers. JUR. a semnat un act aditional de prelungire a unui contract de prestari servicii (internet) cu Y (tot pers. jur). Dupa 2 luni de zile Z pers jur. a absorbit pe X (X fiind Radiata de la ORC) Z deaorece este succesoreain drepturi a reziliat contractul cu Y inaite de terminarea termenul de prelungire a contractului de prest serv prelungit de X inaite de fuzine (absorbtie) Acuma Y soliita despagubirii de la Z! este vreun temei legal in acest sens ca Z sa nu plateasca despagubirii lui Y???
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
baloghjoe, utilizator

Alte discuții în legătură

Novatie sau cesionare? tudor9 tudor9 Buna ziua, am o nelamurire si cred ca pot obtine, prin bunavointa Dvs., un punct de vedere obiectiv si de specialitate. Astfel, am incheiat cu x un ctr. de ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie silvia stanescu silvia stanescu am 2 firme srl.doresc ca o firma sa fie absorbita de cealalta.Cat dureaza? doresc sa cunosc firme specializate in efectuarea absorbtiei si preturi=taxe la ... (vezi toată discuția)
Prelungire termen locatiune de catre cumparatorul bunului casiba casiba Buna seara. Ajutati-ma va rog cu un raspuns la urmatoarea speta: X si Y au incheiat un contract de locatiune pe termen de 1 an. X a vandut bunul lui Z, iar Z ... (vezi toată discuția)