SzaboLiliana 
	    	Utilizator

SzaboLiliana 
	    	Utilizator	    

De cand a intrat in vigoare legea potrivit careia pensionarul care primeste pensie de urmas si lucreaza cu jumatate de norma,nu are drept la pensie daca depaseste 35% din venitul mediu brut?dar in cazul in care s.a constatat ca nu i s.a cuvenit pensia in aceasta periiada si trebuie sa inapoieze banii...iar aceasta suma e mult prea mare..se poate returna esalonat,lunar? Fiind vaduva veteran de razboi nu e scutita? Multumesc
 SzaboLiliana 
	    	Utilizator

SzaboLiliana 
	    	Utilizator	    

Gasiti toate detaliile la art.118 din din legea 263/2010 actualizata, aici:
[ link extern ]
 SzaboLiliana 
	    	Utilizator

SzaboLiliana 
	    	Utilizator	    

Gasiti toate detaliile la art.118 din din legea 263/2010 actualizata, aici:
[ link extern ]
 Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

ZIMTAALI	                   

As dori sa stiu daca s-au facut modificari la legea 263/2010, art.118, care prevedea faptul ca copilul care beneficeaza de pensie de urmas pot cumula si alte ... (vezi toată discuția)
	                    ZIMTAALI	                   

As dori sa stiu daca s-au facut modificari la legea 263/2010, art.118, care prevedea faptul ca copilul care beneficeaza de pensie de urmas pot cumula si alte ... (vezi toată discuția)

AlexandruV	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu daca mai exista acea prevedere cu privire la cumularea pensiei de urmas cu un salariu pana in limita a 35% din salariul mediu ... (vezi toată discuția)
	                    AlexandruV	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu daca mai exista acea prevedere cu privire la cumularea pensiei de urmas cu un salariu pana in limita a 35% din salariul mediu ... (vezi toată discuția)

-Christian-	                   

Buna ziua. Se poate cumula pensia de urmas cu salariul si cu venitul provenit din inchirierea unei locuinte ? (vezi toată discuția)
	                    -Christian-	                   

Buna ziua. Se poate cumula pensia de urmas cu salariul si cu venitul provenit din inchirierea unei locuinte ? (vezi toată discuția)