avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... informare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

informare

Va rog sa-mi spuneti daca am 2 ani lucrati intr-o exploatare miniera , o parte lucrata ca strungar(intrari periodice in mina cu piesele facute) ,o parte lacatus subteran si nu am mentionat in cartea de munca grupa zero ma poate ajuta la calculul pensiei pentru limita de varsta?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona? Vaidianu Constantin Vaidianu Constantin Sunt nascut pe 6 noiembrie 1960 m-am angajat strungar in 17. 03. 1980;de pe 10.10.1980 pana pe 13.04.1982 am satisfacut stagiu militar .In interiorul ... (vezi toată discuția)
Vechime de muncă în mineritul de subteran transferați din germania în românia viomarmi22 viomarmi22 Nelămurirea mea constă în faptul că doresc să plec la muncă în Germania ca miner subteran în bazinul minier Ruhr având calificare și experiența ... (vezi toată discuția)
Pensii pirvan_pantilie pirvan_pantilie Buna ziua, Am lucrat 3 ani 7 luni si 3 zile la IPEG, in functia de sondor subteran,beneficiind de grupa I speciala. Ulterior m-am tansferat la o mina de ... (vezi toată discuția)