Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Filiera depunere acte

Am intrat in posesia actelor pe care trebuie sa le depun, adica a declaratiilor acelea pe propria raspundere ca firma nu a avut activitate dar acum mai am o problema.
Cum se procedeaza pentru depunere?
Ma duc intai la administratia financiara si platesc amenda tota colo si apoi la registrul comertului sau cum procedez?
Si a doua intrebare care este valoarea impozitului forfetar si unde se plateste?
Va rog astept raspunsurile cat mai urgent!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 22:52, 18 Noiembrie 2009
Nu este prea clara expunerea Dvs. Daca va referiti la declaratia de inactivitate - care se depune la admin. financiara - atunci e ok, mergeti si depuneti-o acolo, chiar daca inteleg ca o faceti cu intarziere si cu plata unei amenzi.
Forfetarul - in cazul in care aveti declaratie de inactivitate = activitate zero - este de cca 184lei/lunar, incepand din 01.05.2009.
In ceea ce priveste suspendarea activitatii la Reg. Com. aceasta se face pentru a nu mai plati impozitul forfetar - iar daca nu aveti activitate atunci mergeti si suspendati activitatea, pentru max 3 ani. La Reg. Com. - au birou de asistenta.
Succese!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar nicoleta22 nicoleta22 buna,am o intrebare: 2 asociati au o firma si au initiat procedura de suspendare a activitatii pe o perioada de 3 ani, au anuntat la Fiscul de care apartin, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 34/2009 dandynro dandynro am si eu o intrebare firmele declarate inactive la registrul comertului dar care nu cer regim derogatoriu de la afp mai datoreaza impozitul unic (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma alin_bv alin_bv Va rog sa ma ajutati cu o problema. In situatia in care am suspendat activitatea firmei la Registrul Comertului si nu am fost la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)