avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate firma

Va rog sa ma ajutati cu o problema. In situatia in care am suspendat activitatea firmei la Registrul Comertului si nu am fost la Administratia Financiara pentru obtinerea regimului derogatoriu se depune trimestrial declaratia privind impozitul forfetar pe zero ? Daca am suspendat activitatea firmei la Registrul Comertului si nu am obtinut regimul de declarare derogatoriu de la Administratia Financiara mai platesc impozit forfetar ? Nu pot obtine regimul de declarare derogatoriu deoarece contabilul nu a depus declaratia 394 la ianuarie 2009 si nici bilantul la iunie 2009.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alin_bv , utilizator 09:24, 6 Mai 2010
Impozitul forfetar il platiti pana la suspendarea firmei.Odata suspendata nu mai platiti forfetar!
si registrul anunta administratia fiscala!
se depune trimestrial declaratia privind impozitul forfetar pe zero ?

Da se depun toate declaratiile !
Va multumesc mult pentru ajutor.
Nu mai desfasor activitate pe firma si chiar nu stiam cum se procedeaza, sa nu mai platesc impozit forfetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma cu datorii la finante birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua!In cazul unei societati comerciale care isi suspenda activitatea la Registrul Comertului si are datorii la buget mai este obligat sa declare si sa ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)