avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anexa 24
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anexa 24

Buna ziua,
Va prezint urmatoarea situatie
Tatal meu biologic G Neculai s-a casatorit cu R Elena care avea un copil din alta casatorie care poarta numele tatalui sau biologic P Ghe.
Ambii parinti au decedat mai intai mama G Elena fosta R Elena in 2001 apoi tatal meu G Neculai in 2018
Intrebare :Pot sa solicit eu G Dan eliberarea anexei 24 pentru R Elena care la data decesului o chema ca si pe tatal meu G Elena ca sa pot face succesiunea ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
dan.gutanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune iulia pastrama iulia pastrama -Pot imputernici pe una din surorile mele(suntem 3 surori) sa ma reprezinte la dezbaterea succesiunii dupa tatal nostru ,recent decedat? -Dupa decesul mamei ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 succesiune bogdan77m bogdan77m Buna ziua! Trebuie sa eliberez anexa 24 insa nu stiu cum sa procedez. Un cetatean solicita eliberarea anexei 24 in vederea deschiderii succesiunii, de pe urma ... (vezi toată discuția)
Mostenire cristynita cristynita tatal meu a decedat anul trecut,era divortat de mama mea.dupa divort a lucuit cu bunica mea adica mama lui.proprietarii acelei case sunt bunica in viata,80 ani ... (vezi toată discuția)