avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... URGENT!!!!!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

URGENT!!!!!!

buna seara, sunt minor si am o pronlema>
CATIVA PUSTI (15-16-17 ani) Ma ameninta si am si dovezi in acest sens, am fost urmarit de ei pe strada cu scopul de a ma bate, care este solutia?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:08, 7 Februarie 2019
Ori vorbiti cu parintii sa le atraga atentia la parintii lor ori mergeti cu parintii la politiei sa depuneti plangere penala.
Buna seara si multumesc de raspuns! Ideea este ca am dovada amenintarilor, pe messenger, daca printez acestea si le anexez, ajuta?
Da, le printati si este posibil sa va opreasca si telefonul la politie.
Multumesc frumos!!!!!!! Voi merge maine cu mama!!!!!!
Asa sa faceti.
Politia este posibil si sa le atraga atentia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul meu concubin ma hartuieste andeutza1991 andeutza1991 Buna seara am 21 de ani am stat cu un baiat trei ani de zile eu lucrez in afara la un restaurant imi lua toti bani iar acum am fugit de la el fara haine fara ... (vezi toată discuția)
Atac la persoana ioana_livia ioana_livia buna seara...vin sa discut cu dvs o problma care imi cam da batai de cap..acum 2 ani si jumate am cunoscut un individ..am fost impreuna 2 ani...acum individul ... (vezi toată discuția)
Amenintari alexab alexab Pe scurt, sunt o femeie sedusa de un barbat casatorit, fara sa stiu starea lui maritala. Cand am aflat ca e casatorit si ca mai avea si alte amante, m-am ... (vezi toată discuția)