avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... URGENT!!!!!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

URGENT!!!!!!

buna seara, sunt minor si am o pronlema>
CATIVA PUSTI (15-16-17 ani) Ma ameninta si am si dovezi in acest sens, am fost urmarit de ei pe strada cu scopul de a ma bate, care este solutia?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:08, 7 Februarie 2019
Ori vorbiti cu parintii sa le atraga atentia la parintii lor ori mergeti cu parintii la politiei sa depuneti plangere penala.
Buna seara si multumesc de raspuns! Ideea este ca am dovada amenintarilor, pe messenger, daca printez acestea si le anexez, ajuta?
Da, le printati si este posibil sa va opreasca si telefonul la politie.
Multumesc frumos!!!!!!! Voi merge maine cu mama!!!!!!
Asa sa faceti.
Politia este posibil si sa le atraga atentia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul meu concubin ma hartuieste andeutza1991 andeutza1991 Buna seara am 21 de ani am stat cu un baiat trei ani de zile eu lucrez in afara la un restaurant imi lua toti bani iar acum am fugit de la el fara haine fara ... (vezi toată discuția)
Amenintata de fostul prieten yulyia yulyia am avut un prieten 3 ani de zile. dupa aproximativ primii 2 ani i-am spus ca vreau ca relatia noastra sa se incheie deoarece nu il mai iubesc si nici nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Atac la persoana ioana_livia ioana_livia buna seara...vin sa discut cu dvs o problma care imi cam da batai de cap..acum 2 ani si jumate am cunoscut un individ..am fost impreuna 2 ani...acum individul ... (vezi toată discuția)