avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul meu concubin ma hartuieste
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul meu concubin ma hartuieste

Buna seara am 21 de ani am stat cu un baiat trei ani de zile eu lucrez in afara la un restaurant imi lua toti bani iar acum am fugit de la el fara haine fara nimik si acum ma tot hartuieste pe mess pe facebook ma ameninta singura mea solutie a fos sa fug de la el ce pot sa fac ajutati-ma nu mai stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:36, 4 Decembrie 2012
Mergeti si depuneti plangere la politie- daca sunteti in strainatate si pt hartuire si amenintari, iar la noi pt amenintari, eventual furt (pe art 210) daca v-a luat banii de curand.
Daca aveti drept de munca in statul respectiv, depuneti o plangere la politie, pentru infractiunile de: amenintare, hartuire si talharie. In sprijinul plangerii atasati si dovezile pe care le aveti (print screen dupa mess si facebook).
O alta solutie ar mai fi sa-i dati ignor pe facebook si pe messenger si sa va piarda urma. Daca amenintarile fac referire la o persoana apropiata dvs, puteti depune plangere impreuna cu acea persoana.
Incercati sa depuneti o plangere la politie in tara unde va aflati.
E posibil ca cei de acolo sa ia cazul in serios si sa il ia la scuturat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbală şi amenințare Gabi P Alina Gabi P Alina Bună seara. Am şi eu o problemă şi nu ştiu exact cum să o rezolv. De câteva luni, mai exact din luna martie a acestui an am o problemă cu un cuplu ... (vezi toată discuția)
Amenintare pe facebook,pe e-mail,spargere de cont!!!!!!! moon007 moon007 buna ziua.ma confrunt cu un cosmar.va rog sa ma ajutati,sa.mi spuneti ce pot sa fac.cineva ma ameninta p facebook si pe e-mail ca-mi face publice anumite ... (vezi toată discuția)