avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Despre pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Despre pensii

Sotul a iesit la pensie in 2017, a lucrat 43 de ani din care 18 ani grupa a II a. As dori sa stiu daca dupa noua lege i se recalculeaza si lui pensia?
Stiu ca dvs. raspundeti pe intelesul tuturor. Va multumesc din suflet pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata fara penalizare? Alexandru_BS Alexandru_BS Sunt nascut in 11.09.1953. Lucrez din 19 iunie 1971. Am fara armata 40 de ani si 7 luni stagiul de cotizare. Am 6 ani si 11 luni lucrati in grupa 1 inainte de ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare barbati florenta_ecaterina florenta_ecaterina Buna ziua, am mare nevoie de ajutor pe tema stabilirii dreptului de pensionare pentru barbati - incerc sa il ajut pe tata \"sa intre in randul ... (vezi toată discuția)
Pensionare de drept cand esti in anticipata dorel13 dorel13 Am inteles ca s-a promulgat legea pt. cei care au lucrat in gr. 2 de munca si se pun cate 3 luni la fiecare an lucrat. De aceea, va rog sa-mi raspundeti daca ... (vezi toată discuția)