avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum procedez pentru a devenii unic cap de gospodarie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum procedez pentru a devenii unic cap de gospodarie?

Buna ziua,am o problema legata de Registrul agricol : Bunica mea a decedat in urma cu 3 ani.Tatal meu meu este in viata (mentionez ca nu s-a facut succesiunea) si acum a decis ca eu sa fiu cap de gospodarie pe terenurile de la Registrul agricol si sa raman unicul membru pe gospodarie.Care ar fi procedura si documentatia necesara din partea mea cat si din partea tatalui.Am mers la primaria de care apartine gospodaria ,mi s-a dat o adeverinta cum ca as fi eu fiica,cap de gospodarie,dar figurez cu adresa de pe gospodarie ,iar eu adresa o am la oras,nicidecum nu figurez pe adresa gospodariei.Rog raspuns.Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Succesiune Bunicii mei au avut doi copii.Unul este în viață și are doi copii (eu şi mai o soră),iar celălalt copil al bunicilor a decedat înainte de a deceda ... (vezi toată discuția)
Gradina impartita pe 3 loturi - titluri de proprietate false/neconforme labuscapaul labuscapaul Buna ziua, am urmatoare speta: Gradina impartita pe 3 loturi ( 346,347,348) – titluri de proprietate falsificate/neconforme Avand in vedere ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune la care nu vor sa participe toti mostenitorii casutza casutza Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti ce se poae face in urmatorea situatie. Bunicii din partea tatalui au decedat,ultimul acum 10 ani. Bunicii ... (vezi toată discuția)