avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Un contract Vodafone se poate rezilia în condițiile în care au trecut 13 zile de la semnarea lui și înapoia telefonul achiziționat cu prelungirea contractului pe încă doi ani și un abonament nou de care nu am fost informata și pentru care plătesc 1o Euro și 7 Euro rata la telefon deși mi s-a spus ca telefonul este gratis?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:38, 14 Februarie 2019
Greu de crezut ca Vodafone va accepta, in caz contrar apelati cu incredere la instanta, sunt multe spete rezolvate favorabil in acest tip de cauze. Mult succes!
Dacă renunț la numerele de telefoane și nu mai plătesc nimic și îmi fac contract la Orange, ce probleme pot avea?
Sa ajungeti sa fiti executata silita pt intreaba datorie ce e compusa din valoare telefon, abonamente, penalitati cheltuieli de judecata , de executare..
Rezolvati problema, nu o lasati asa.
De spus, vi s-a spus, doar ca nu ati inteles ce vi s-a spus si mai ales, ce ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila Geo_MVG Geo_MVG Sunt la Orange cu trei numere de telefon (doua ale parintilor de cate 5 euro/luna fiecare si unul al meu de 9 euro/luna.toate pe numele meu),fiecare abonament ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)