avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Dementa Alzhaimer
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Dementa Alzhaimer

Buna ziua fratele meu are dementa alzhaimer din cauza alcoolului,a fost internat la Obregia 3 saptamani dupa care i-au dat drumul.
Mentionez ca el nu mai are nici un act deoarece le-a pierdut cand a fugit de acasa.
Ca sa pot sa il internez , cum pot proceda daca el nu mai are acte?
Va multumesc.
Mentionez ca el nu mai lucreaza de 10 ani si automat nu mai este asigurat.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
Andrei florin, utilizator

Alte discuții în legătură

Dementia alzhaimer Deaconescu Andrei Deaconescu Andrei Buna ziua ,unde il pot interna pe fratele meu cu dementa alzhaimer , in cazul in care nu are nici un venit . A tot fost internat la Obregia are scrisoare ... (vezi toată discuția)
Internare alcoolic/bolnav psihic prin ordin judecatoresc. ContSters181793 ContSters181793 Tatal meu este de aproximativ 15 ani alcoolic. A distrus casa in nenumarate randuri (spart, aruncat pe geam tot ce se putea), ne-a dat afara de cateva ori si ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie svixer svixer Buna ziua , inainte sa postez intrebarea o sa prezint o scurta istorie ..!In anul 2005 am primit un apartament printr-un contract de donatie in care ... (vezi toată discuția)