avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme telefon telekom.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme telefon telekom.

Buna ziua,
in data de 13.11.2018 am cumparat un HTC U12+ de la Telekom. Apoi am observat ca nu functioneaza bine,adica se blochează. Am contactat serviciul clienti de la furnizorul de unde am cumpărat acest telefon si am discutat cu un operator despre cele întâmplate,acesta mi-a zis sa îl trimit in service. In data de 07.12.2018 l-am trimis în service(data acceptare in magazinul Germanos),am ales sa trimit telefonul prin Germanos pentru ca în orasul meu nu am nici un dealer,doar parteneri) iar acestia l-au trimis la Regenersis(Bucharest)SRL unde a ajuns în data de 24.12.2018. Acolo i-a fost schimbată placa de bază 99HANY028-02 si i-au înlocuit IMEI: 353222097514957. In data de 04.01.2019 l-am ridicat de la magazin dar în data 15.01.2019 l-am trimis din nou in service (data acceptare in magazin) si a ajuns din nou la Regenersis in data de 04.02.2019 unde i-au făcut RE-Flash ROM image. La mine a ajuns în data de 08.02.2019. Dar din pacate in data de 14.02.2019 am fost nevoit sa îl trimit din nou.De fiecare data cand l-am trimis in service am discutat telefonic cu un operator de la relatii cu clientii.Deci cum se poate rezolva aceasta problema.Ce rezolvare am la aceasta problema,deoarece furnizorul de la care am cumparat telefonul Htc U2+ nu imi oferă nici o rezolvare si in cele trei luni de la achiziționarea telefonului HTC U12+ eu l-am folosit(toate zilele adunate,cred ca sunt 10-15 maxim) si eu in fiecare luna plătesc abonamentul si ratele aferente fara sa ma folosesc de telefon.

Alte discuții în legătură

Garantie telefon emanoilcraciun emanoilcraciun Buna ziua, Pe data de 02.05.2014 am achizitionat un telefon HTC prin abonament de la Vofaone. In decursul acestui an am avut telefonul in service de 5 ori ... (vezi toată discuția)
Problema service garantie smartphone deiucluj deiucluj Salut tuturor. Sa o luam cu inceputul. Am cumparat second-hand un telefon, HTC 510. Dupa cateva zile de folosire, am observat ca touchscreen-ul facea ... (vezi toată discuția)
Reparatie telefon xp-kry xp-kry In data de 26.04.2016 am achizitionat un telefon iPHONE de la Vodafone. In data de 05.01.2018 l-am trimis in service ( Regenersis ) pentru ca se defectase . ... (vezi toată discuția)