avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent financiar pentru casatorie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent financiar pentru casatorie

Bună ziua! Mă aflu în situația următoare: De la 14 ani am carte provizorie de identitate pe care o schimb an de an, deoarece primaria refuza să îi faca mamei actele pe casei din cauza unui proces pe rol la CEDO privind imobilul respectiv. Eu ieri m-am căsătorit (în prezent am 22 ani) și aș dori sa știu dacă pot obține acel bonus, deoarece în cartea de identitate provizorie este trecută adresa la care locuiesc, însă apare "lipsă dovada adresa de domiciliu". În lege scrie că această mențiune este făcută pentru persoanele care locuiesc la adresa menționată si nu pot prezenta actul de spatiu. Nu scrie "lipsă locuință". Îndeplinesc oare criteriul "cel puțin unul dintre soți are domiciliul sau viza de reședință pe raza municipiului București, cu cel puțin 6 luni înainte de depunerea cererii" atâta vreme cât în cartea provizorie este scrisă totuși adresa din București? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Fara buletin (lipsa act spatiu) VERONICA56 VERONICA56 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate fara locuinta proprietate personala anaprint anaprint Buna ziua, Nu am locuinta proprietate personala din motive si probleme de familie am vandut-o, cum sa-mi fac Cartea de identitate, mentionez ca stau cu ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)