Buna seara,stimati domni si doamne ! Doresc sa va adresez o intrebare,la ferma de animale pe care o detin,pe langa angajati am mai avut niste persoane care sa ajute la munca pe acolo,niste persoane defavorizate,vecini ,si dorind sa-i ajut i-am mai luat pe la treaba,2,3,4 zile pe luna. Astazi am avut control de la ITM si s-a nimerit sa fie si vecinii mei acolo ajutand la diverse treburi.
Este posibil sa iau amenda pentru ei deoarece nu au contract de munca ? Nici nu as putea sa le fac,deoarece sunt niste oameni neseriosi care nu vin . In caz ca iau amenda se poate sa contest in vreun fel ? Orice raspuns mi-ar fi de mare ajutor ! Multumesc anticipat !
O persoana era semi-beata,dar dansii au insistat sa-i puna intrebari,celelalte nu consuma alcool asa ca erau in regula,le-au spus ca ajuta pe la treaba acolo cand e treaba,odata la saptamana,la doua.
De proces verbal nu stiu daca l-au incheiat,domnii nu ma bagau in seama,m-au chemat la ITM peste doua zile. Ce credeti ca ar fi de facut ? Multumesc pentru raspunsuri !
Revisal
editaama
va rog cine ma poate ajuta
la cate zile duce se da decizia de incetare a contractului de munca trebuie transpusa in revisal?
(vezi toată discuția)