avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Info
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Info

As avea o intrebare.Deci,am avut un unchi,care a decedat,iar eu sunt unicul mostenitor,,iar unchiul meu este posesorul a 4 ha de teren arabil ,iar in timpul vietii,nu a facut nici o actiune de retrocedare in timpul vietii,deci,intrebarea mea este,mai am dreptul la retrocedare?stiu ca exista o lege care specifica că pana in 2010 ,mai puteai sa faci o actiune legala.

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine terenul, daca nu am facut cerere la legile fondului funciar, dar altcineva a facut acest lucru in mod ilegal? Dana1313 Dana1313 Sunt in proces cu primaria pentru ca nu a dorit sa imi puna la dispozitie actele in baza carora s-a constituit si s-a reconstituit dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Impartirea pamantului michelav michelav buna seara, am de adresat o intrebare cu rugamintea de a ma sfatui ce trebuie sa fac in aceasta problema: tatal meu a decedat ,el mai are inca 3 frati in ... (vezi toată discuția)
Unic mostenitor cum se poate afla toata masa succesorala korneltugui korneltugui daca cineva este unicul mostenitor al cuiva care a decedat si are informatii ca decedatul a fost proprietarul unor terenuri se mai poate face ceva ptr ... (vezi toată discuția)