A ajuns o hârtie la munca unde scrie ca angajatorul la care muncesc acum trebuie sa-mi plătească o amenda din 2015 ,care știu ca nu exista ,și acesta mi.a oprit-o din salariu .
Din 2015 și pana acum nu a ajuns nici o amenda la mine și nici la alt loc de munca și dintr-o data a răsărit o amenda. Nu mi se pare normal ca s-a grăbit sa- mi oprească bani pe amenda in baza unei hârtii care cred ca oricum e o eroare
In Înștiințare scrie ca in baza art 236 alin(5) din Legea nr 207/2015 privind codul de procedura fiscală se oprește amenda de la angajator,nu înțeleg cum poate oricum o amenda sau orice alta datorie poate fi oprită de la altcineva inafara de datornic
nu înțeleg cum poate oricum o amenda sau orice alta datorie poate fi oprită de la altcineva inafara de datornic
Se cheama executare silita. Puteti contesta la organul de executare in termen de 15 zile. Ati fi inteles daca citeati acel articol.
Angajatorul doar se supune ca e tert poprit, nu are de ales.
Am citit articolul și ma mai plimba prin încă 50 de articole și tot nu înțeleg cum poate sa apăra o executare silită după patru ani in măsura in care nu am primit macar odată o Înștiințare cum ca as avea vreo amenda
O executare silită nu apare in urma refuzului unei plăti despre care am fost înștiințată și am refuzat achitarea poate sa vina din prima o executare silită?
Poprire
Zoff
Este corect sa-mi opreasca si executorul din salariu si banca? Am cardul de salariu blocat si astazi la banca am explicat ca mi se opreste din salariu insa dna ... (vezi toată discuția)
Poprire card
Iuliana LAMPA
Buna seara,
Vineri am primit instiintare de la banca ca am poprire card pentru suma de 28 euro si 450 (aproximativ). de la o firma de executare silita.
Din ... (vezi toată discuția)