avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... O persoana fizica presteaza servicii pe conventii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

O persoana fizica presteaza servicii pe conventii civile

O persoana fizica presteaza servicii de salarizare intr-o singura luna, fara a fi angajat. Se poate incheia o conventie civila intre institiea beneficiara si persoana fizica care presteaza serviciile? ce contributii se retin la conventia civila si prin ce declaratie fiscala se inregistreaza?
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gambette , utilizator 14:03, 10 August 2019
Nu mai sunt conventiile civile.Doar contractul de munca sau pfa-ul.
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Se poate incheia contract de prestari servicii, daca activitatea este ocazionala.
Buna ziua, pentru contractul de prestari servicii incheiat cu o persoana fizica neautorizata, ce contributii datoreaza societatea si ce declaratii fiscala trebuie depuse la ANAF?
Asociatia de proprietari are angajat ingrijitor cu CIM. Pentru perioada efecturii concediului de odihna al ingrijitorului asociatia poate incheia contract de prestari servicii(conventie civila ) cu o persoana neautorizata asigurand astfel prestatia in continuare a activitatii de curatenie pe acesta durata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila servicii curatenie bloc gambette gambette Asociatia de proprietari are angajat ingrijitor cu CIM. Pentru perioada efecturii concediului de odihna al ingrijitorului asociatia poate incheia contract de ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Conventii civile de prestari servicii nicuta nicuta In ce conditii o persoana juridica (S.R.L.) poate incheia o conventie civila de prestari servicii cu o persoana fizica neautorizata? Stiu ca Legea nr. ... (vezi toată discuția)