avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conventie civila servicii curatenie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conventie civila servicii curatenie bloc

Asociatia de proprietari are angajat ingrijitor cu CIM. Pentru perioada efecturii concediului de odihna al ingrijitorului asociatia poate incheia contract de prestari servicii(conventie civila ) cu o persoana neautorizata asigurand astfel prestatia in continuare a activitatii de curatenie numai pe acesta durata?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:16, 12 August 2019
Din ecpertiza dvs.ce solutie intrvedeti in aceasta situatie ?
Firmele de curatenie refuza sa incheie contracte cu asociatiile de proprietari pentru o perioada atat de scurta adica o luna insemnand durata concediului !
Daca nu deranjeaza:
- Incercati si dvs. o actiune de autogospadarire. Poate in acest fel, o parte dintre proprietari vor avea mai multa grija de spatiul comun, stiind ca chiar dansii au intretinut acel spatiu, iar altii pot afla cam ce inseamna munca de ingijitor cladiri.
Pe bune, noi asa am procedat pentru ca atat angajarea cu cim cat si angajarea unei firme de prestari de servicii, nu sunt aplicabile.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana fizica presteaza servicii pe conventii civile roman22 roman22 O persoana fizica presteaza servicii de salarizare intr-o singura luna, fara a fi angajat. Se poate incheia o conventie civila intre institiea beneficiara si ... (vezi toată discuția)
Administratorul de condominii poate desfasura activitate doar ... carmenliv carmenliv Administratorul de condominii poate desfasura activitate doar în baza contractului individual de munca? Unde este prevazut? Nu este pfa. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Asociatiile de locatari popnemarioara popnemarioara nu imi este clar daca la asociatiile de locatari o persoana (femeie de serviciu )poate llucra presta servicii in baza unui contract civil? (vezi toată discuția)