avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal rutiera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal rutiera

Bună ziua, numele meu este : YAZICI ZEKI BARIS!
În anul 2018 am fost prins la volan conducând un autoturism asta în timp ce aveam permisul de conducere suspendat!
În numele meu mi s-a deschis un dosar penal sub săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul în perioada suspendării permisului!!
Domnul de la cercetări penale a mers pe varianta simplificată la parchet și a depus dosarul la procuror cu propunerea de clasare a dosarului la data de 15/01/2019!
Întrebarea mea este, cât timp durează pana ce primesc soluția de la procuror acasă?? A trecut deja o luna și 11 zile! Ma poate ajuta cineva va rog? Mulțumesc anticipat! :)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:29, 26 Februarie 2019
Nu va poate nimeni preciza un anumit termen. Mai asteptati o perioada dupa care depuneti cerere urgentare solutionare.
Da, asa recomand si eu sa procedati.
Mai așteptați si nu va grăbiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal cu solutie definitiva StefanPetrea StefanPetrea Buna ziua. In februarie 2019 am fost prins conducând un autoturism cu numere rosii expirate de 3 luni aproape. Mi-au facut dosar penal si dupa mult timp au ... (vezi toată discuția)
La volan cu permisul suspendat !!! Bogdanffm Bogdanffm salutare..am fost prins la volan cand am avut permisul suspendat..vreau sa stiu si eu in cat timp se termina procesul sau cat dureaza pana la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie - dreptul de a mai conduce autoturismul kmD kmD [b] Cautand pe Internet despre problema mea am dat de acest site si m-am gandit sa incerc si aici gasirea unui raspuns concludent. Fara sa va ocup ... (vezi toată discuția)