avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La volan cu permisul suspendat !!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La volan cu permisul suspendat !!!

salutare..am fost prins la volan cand am avut permisul suspendat..vreau sa stiu si eu in cat timp se termina procesul sau cat dureaza pana la finalizarea faptei?? M-au prins in 2019 octombrie iar de 2 saptamani mai precis de la 1 martie 2020 dosarul a ajuns la parchet..cat mai dureaza pana ajung in instanta ?
Cel mai recent răspuns: Bogdanffm , utilizator 19:21, 24 Martie 2020
depinde de procuror! poate dura si un an!
De ce este dosarul la Parchet? Ce calitate aveti in dosar? este plecat cu propunere?
Da dosarul este la parchet ..am calitate de inculpat..ancheta sa finalizat astept sa ma cheme in instanta..si nu stiu cat o sa mai dureze pana cand se va termina tot balamucul aceste :(
O sa dureze ceva...
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal fabianop fabianop Buna ziua, si sarbatori fericite, Am si eu o mica problema in octombrie 2018 am fost prins in trafic cu numarul de inmatriculat expirat, si bine inteles ca mi ... (vezi toată discuția)
Dosar penal rutiera Zekibaris Zekibaris Bună ziua, numele meu este : YAZICI ZEKI BARIS! În anul 2018 am fost prins la volan conducând un autoturism asta în timp ce aveam permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan constantin1990 constantin1990 Buna ziua am fost oprit de politia rutiera pe 8 decembrie 2014 am refuzat sa suflu in etilitest am fost condus la spital mia fost recoltata o singura proba ... (vezi toată discuția)