avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Aducerea unei persoane filipineze in Romania!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Aducerea unei persoane filipineze in Romania!

Buna, am si eu nevoie va rog mult de niste informatii clare va rog. Am tot cautat pe net deja simt ca nu mai stiu ce sa fac... Prietena mea este din Filipine si vrea sa vina aici, vrem sa ne cununam aici in Romania. Ce cale e mai usoara, sa merg eu la ambasada Romaniei in Manila sa ne cununam, si daca facem asta, ea poate veni mai usor in Romania sa ramana pe perioada lunga? Sau daca fac eu invitatie pentru ea si vine aici, ne putem casatori ca apoi sa ramana aici dupa expirarea vizei? Mentionez ca ea nu a fost maritata niciodata, dar are copii!!! Inca o nelamurire am, daca i fac invitatie notariala eu trebuie obligatori sa am proprietate pe numele meu? Sau sa dovedesc ca am domiciliu aici?CE ACTE AVEM NEVOIE AMANDOI! Va rog din suflet sper sa intelegeti ce vreau sa zic, va multumesc enorm
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
Remus Alexandruuu, utilizator

Alte discuții în legătură

2 copii impreuna cu o filipineza Mircea2all Mircea2all Buna seara! As dori sa aflu care ar fi modalitatea cea mai simpla de a-mi aduce in Romania prietena filipineza si copii nostri nascuti in filipine cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu fata filipineza Gabriel501 Gabriel501 Buna, am si eu nevoie de cateva sfaturi, anul asta sau anul viitor vreau sa merg in Filipine, am cunoscut o fata de acolo. Nu de mult timp am cunoscuto dar ... (vezi toată discuția)
Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)