avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Alionia
                      Utilizator

Alionia
                      Utilizator                    

gabriela63	                   

In  urma unei actiuni in revendicare, in 2006 am devenit proprietara unui teren in suprafata de 864 mp in baza unei hotarari judecatoresti , definitive si ... (vezi toată discuția)
	                    gabriela63	                   

In  urma unei actiuni in revendicare, in 2006 am devenit proprietara unui teren in suprafata de 864 mp in baza unei hotarari judecatoresti , definitive si ... (vezi toată discuția)

AlbertCaf	                   

Buna ziua! In cazul in care intre proprietatea mea si proprietatea altei persoanei se afla o suprafata de teren ce nu ne apartine niciuna unuia dintre noi, in ... (vezi toată discuția)
	                    AlbertCaf	                   

Buna ziua! In cazul in care intre proprietatea mea si proprietatea altei persoanei se afla o suprafata de teren ce nu ne apartine niciuna unuia dintre noi, in ... (vezi toată discuția)

darryan	                   

Parintii mei detin un teren pe care se afla o constructie in Bucuresti in suprafata de 709 mp (conform actelor de vanzare/cumparare) cumparat in anul ... (vezi toată discuția)
	                    darryan	                   

Parintii mei detin un teren pe care se afla o constructie in Bucuresti in suprafata de 709 mp (conform actelor de vanzare/cumparare) cumparat in anul ... (vezi toată discuția)