avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Indemnizatia de hrana - bugetari
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Indemnizatia de hrana - bugetari

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca in cazul salariatilor incadrati in institutii publice exista vreo prevedere legala care sa interzica acordarea cumulativa a diurnei si a indemnizatiei de hrana in cazul deplasarii in interesul serviciului.

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie de hrana CORNELIA.G CORNELIA.G Buna ziua Deoarece nu am vazut norme de aplicare a indemnizatiei de hrana, va rog sa imi spuneti daca in cazul salariatilor incadrati in institutii publice ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana - acordare CORNELIA.G CORNELIA.G Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca in cazul salariatilor incadrati in institutii publice exista vreo prevedere legala care sa interzica acordarea cumulativa ... (vezi toată discuția)
Diurna LiviuGalea LiviuGalea Lucrez sofer la un SRL care are cateva sute de angajati in toata tara. Eu stiu ca diurna se da ca supliment de hrana la orice deplasare de peste 12 ore si de ... (vezi toată discuția)