avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vânzare casa de marcat defiscalizata.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vânzare casa de marcat defiscalizata.

Buna ziua! Am avut un punct de lucru pe care l-am închis si in urma căruia am rămas cu o casa de marcat (tipul nou). Am defiscalizat-o și mă gândeam să o vând. Pot sa vând casa de marcat în calitate pe persoană juridică unei alte persoane juridice urmând că aceasta sa mearga a înregistreze casa la ANAF și să o fiscalizeze? Sau trebuie a o vând printr-o firmă specializată pe case de marcat? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pe alta firma claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spune-ti daca pot sa achizitionez o casa de marcat de la o firma care a functionat in domeniul feroneriei si s-a inchis si nu o ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate bandi2 bandi2 buna. am avut un mag naturist, si acum 10 zile am suspendat activitata.ntre timp,am gasit un asociat, cu spatiu, si as vrea sa reiau activitatea,dar cu 2 ... (vezi toată discuția)