avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce mi se poate întâmpla dacă, factor poștal fiind, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce mi se poate întâmpla dacă, factor poștal fiind, am pierdut 11800 de lei?

Am lucrat la posta si am pierdut 118 milioane vechi fac pușcărie?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Unii fura o țară de 20 de ani si dvs va e teama pt 2500de E?Daca au fost pierduti o sa va impuna suma respectiva, daca au fost sustrasi/furați,e vorba de o faptă penală și atunci e alta discutie.Mergeti la un av si discutati.
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Chestia ca i-am pierdut dar dosarul este penal ca o zis că și neglijenta in serviciu se pedepsește penal ...Dar oare de ce mă trecut cu atâtea? Furt,delapidare , fals uz de fals ,neglijenta??? Oare din din toate astea se alege una ?
Suma se va impune oare în rate sau tot odată ??? Eu vreau să plec la muncă în străinătate oare trebuie să stau la procese sau se pot face si in lipsa?sau crede că am fugit intentionat
Daca e un dosar penal va adresați unui av specializat in penal,în sarrcina dvs sunt reținute fapte penale destul de grave,nu va culcați pe o ureche pt ca va treziți cu o condamnare.Banii erau pierduti daca va cădeau din geantă în cazul dvs e cu totul altceva.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Pai i-am pierdut si nu numai banii ci și din corespondenta si sprayul paralizant din geanta au căzut nu i-am furat

Alte discuții în legătură

Furt, talharie? politia nu face nimic. rasputin1 rasputin1 Buna ziua. Ieri 11.07.2019 am fost la o carciuma la invitatia unui prieten sa beau o bere. Mentionez ca nu frecventez localul frecvent, de fapt mai deloc cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul ... ????‍????️ ????‍????️ Bună seara ..astăzi am făcut și eu o prostie mare cât capul meu..sunt în Germania și bineînțeles ca majoritatea romanilor am făcut greșeala de a ... (vezi toată discuția)