avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permisie puscarie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permisie puscarie

Buna ziua. Am vazut recent interviul lui Giovani Becali in care acesta a spus ca nu a beneficiat de nicio zi de permisie pe perioada cat a fost inchis desi acesta a fost in inchisoare pentru fapte de evaziune din cate stiu. Acum stau si ma intreb....un condamnat la 10 ani pentru tentativa de omor si incendiere si alte distrugeri cum e posibil sa primeasca permisii?

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor crf crf fratele meu a fost acuzat de tentativa de omor,distrugere de bunuri prin incendiere si violare de domiciliu. dupa mai multe expertize sa ajuns la concluzia ca ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsã cu închisoarea în þarã eugen68octavian eugen68octavian Bună ziua. Am o rudă care a comis mai multe infracţiuni pe teritoriul SUA,pentru care a fost judecat şi condamnat definitiv şi irevocabil. În prezent ... (vezi toată discuția)
Curiozitate - posibilitate pedeapsă penală pentru distrugere de bunuri și amenințări 19marius04 19marius04 Buna ziua,as avea si eu o intrebare am niste probleme cu vecinii iar asta seara au venit la mine la poarta cu furca amenintandu ma pe mine si tatal meu,bunicii ... (vezi toată discuția)