avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Contravenție injurii si expresii jignitoare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Contravenție injurii si expresii jignitoare

In urma cu cateva saptamani , am fost victima unei agresiuni, saptamana trecuta dupa ce am depus plângerea am fost amendat cu 200 lei , pentru injurii si expresii jignitoare,fiind acuzat de cei ce m-au batut, fără a fi martori , si nici injurii , imi recomandați sa contest această amenda?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Amendat, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda pentru injurii adresate unui agent sef ctin_dan ctin_dan Am primit aceasta amenda si as vrea sa o contest deoarece injuriile le-am adresat dupa ce domnul agent sef m-a lovit cu pumnul in gura. Procesul verbal nu ... (vezi toată discuția)
Presupuse loviri, vatamari - plangere, legalitate ContSters327631 ContSters327631 Buna ziua! Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 1 an de zile. O parte dintre colegii acesteia obisnuiau sa o jigneasca frecvent la scoala si sa o ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru cuvantul ''nesimtita'' !!! Cristian6982 Cristian6982 buna seara, am avut un conflict cu o vecina legat de teren. Situatia a ramas nerezolvata iar acum vecina mea s-a aliat cu alta vecina au adus si o martora care ... (vezi toată discuția)