avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avantaje salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avantaje salariatilor

Societate platitoare de impozit pe profit incheie un contract cu o firma care acorda carduri salariatilor la diverse sali de sport. O parte plateste salariatul, o parte societatea! Aceste cheltuieli sunt deductibile in limita a 5% din fondul de salarii? Cu mentiunea ca trebuie prevazute aceste beneficii in CCM sau Regulametul Intern. Ce se intampla in cazul societatilor platitoare de impozit pe micro?

Alte discuții în legătură

Negociere constituire fond pentru activitati sportive, culturale etc. sabinna sabinna Angajatorul poate negocia cu sindicatul constituirea unui fond pentru activitati culturale, sportive, turistice ? Ideea e ca angajatorul sa suporte ... (vezi toată discuția)
Fluturas pt un salariat decedat mmarianne mmarianne Buna ziua, In urma cu cateva luni un salariat a decedat in cadrul unei socoetati. Ancheta ITM a stabilit ca a fost accident de munca. In astfel de conditii, ... (vezi toată discuția)
Cadouri in bani oferite copiilor minori si salariatilor leila-sema leila-sema Cf art. 21 (c) CF se pot oferi cadouri in bani copiilor minori si salariatilor in limita unei cote de 2% aplicata asupra fondului de salarii . Respectand ... (vezi toată discuția)