avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare barbat fost cadru militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare barbat fost cadru militar

Barbat, nascut la data de 27.10.1966, am 32 ani si 2 luni vechime în munca prezent , din care 19 ani si 6 luni cadru MAN- functii militare. In prezent lucrez în funcţii civile .Cănd pot iesi la pensie anticipata si cand la limita varstă si cum se va calcula pensia daca am si perioada lucrata ca militar.
Raportează abuz RĂSPUNDE

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie automecanica automecanica Barbat, nascut la data de 27.10.1966, 32 ani si 2 luni în prezent , din care 19 ani si 6 luni cadru MAN- functii militare. In prezent lucrează în ... (vezi toată discuția)
Drept de pensie gigicj gigicj Sunt cadru militar si am nevoie de ajutor pentru a intelege cand am dreptul sa ies la pensie. 1. Sunt nascut in luna aprilie 1968 si, conform Anexei 6 din ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt cadru militar activ, am vârsta de 44 ani împliniţi.În cei 22 ani de când sunt cadru am lucrat în grupa I de muncă. După un calculul meu zic că ... (vezi toată discuția)