Buna ziua am si eu o problema in 2016 mi-a decedat mama si am fost la casa de pensii pentru a depune actele pentru banii din pensii ca re nu le-a luat , am depus actele in septembrie 2016 si am asteptat ,mi-au trimis banii in ianuarie 2017 iar acum la aproape 3ani dupa un control al curtii de conturi la casa de pensii sunt instiintat ca trebui sa returnez o suma de bani innapoi cum ca am incasat mai multi bani culmea asta in conditiiile in care la data la care am depus actele in afara de banii care i-am primit mai era o suma de bani care spun ei s-ar fi prescris ca ar fi trecut 3ani, banii aceia fiind pe ultimele 2luni din 2014 si primele din 2015 .Imi puteti spune va rog :1Daca eu am depus actele in septembrie 2016 iar acei bani erau restante de la sfarsitul lui2014 si inceputul lui 2015 cum s-au prescris in conditiile in care eu am primit banii de la ei in ianuarie 2017? 2. Cum poate ei sa ma puna sa platesc niste bani din cauza ca cel care a intocmit dosarul a gresit sau cum a spus acea doamna a gresit programul cu ce sunt eu de vina? Cum banii care eu aveam dreptul sa-i primesc s-au prescris innainte de 3 ani sa cei care zic ei sa-i dau innapoi nu se prescrie? Poate anaful sa se bage sa recupereze banii fara actiune de judecata? Ce se poate face in acest caz ? Multumesc frumos.