avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termeni si condiții opc ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termeni si condiții opc ?

Lucrez într-un centru medical, am întâmpinat probeleme cu o comanda de ochelari. Clienta a plasat o comanda cu 40% avans.
În momentul în care au fost gata a refuzat să îi ridice pe motiv ca nu îi plac lentilele din punct de vedere estetic, am refăcut comanda, optimizand lentilele însă tot nu dorește sa o ridice tot din motiv estetic si mai presus de toate dorește să îi rambursam avansul, în cazul în care avansul ei s-a dus spre furnizorul de lentile.

Alte discuții în legătură

Renuntare comanda si returnare avans janiner janiner Buna seara, Ieri dupa-amiaza am facut o comanda pentru doua perechi de ochelari de vedere la o firma de profil. Astazi am cerut informatii despre gradul de ... (vezi toată discuția)
Optica-teapa? Waddyx Waddyx In luna februarie am fost la magazinul VISION OPTICA de pe Sos. Stefan cel Mare si am cerut o oferta pt lentile heliomate, am cazut de acord asupra uneia de ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere cu prescriptie gresita ionutfm ionutfm Buna ziua, Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)