avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod caen imi trebuie pentru prepararea cafelei ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod caen imi trebuie pentru prepararea cafelei într-un magazin mixt?

Buna ziua. Am deschis un magazin mixt și as vrea sa bag si un expresor (nu tonomat) pt a prepara cafea. Expresorul mi-l da firma de la care iau cafeaua boabe.
La ce cod CAEN se încadrează această activitate?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare firma srl loredanaalina loredanaalina Daca imi deschid un srl, activitate principala 4711, ce cod caen mai trebuie autorizat, pe langa 4711, daca vreau sa vand cafea in magazin? Cafeaua este ... (vezi toată discuția)
Cod caen preparare cafea TeodorBrt TeodorBrt Buna ziua . comercializez in mai multe puncte de lucru tigari electronice ,tutun si coffee to go. Cafeaua este preparata la expresor ,intr-un pahar de ... (vezi toată discuția)
Cod caen preprare cafea p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, ... (vezi toată discuția)