gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Ioan Viorel Danciu 
	    	Mediator

Ioan Viorel Danciu 
	    	Mediator	    

Ioan Viorel Danciu, Mediator
 Ioan Viorel Danciu, Mediator 	
			 When 
	    	Utilizator

When 
	    	Utilizator	    

avocatmaria 
	    	Utilizator

avocatmaria 
	    	Utilizator	    

avocatmaria 
	    	Utilizator

avocatmaria 
	    	Utilizator	    

silster	                   

Fostul meu sot a fost condamnat la un an inchisoare pentru neplata pensiei alimentare.A facut apel la judecatorie,motivele nu cunosc, dar dupa 14 ani de divort ... (vezi toată discuția)
	                    silster	                   

Fostul meu sot a fost condamnat la un an inchisoare pentru neplata pensiei alimentare.A facut apel la judecatorie,motivele nu cunosc, dar dupa 14 ani de divort ... (vezi toată discuția)

liduska	                   

M-am casatorit in anul 2000. In 2002 am nascut un baiat. Casatoria noastra s-a desfacut printr-o sentinta de divort in anul 2005. Acum, in 2011 a facut un test ... (vezi toată discuția)
	                    liduska	                   

M-am casatorit in anul 2000. In 2002 am nascut un baiat. Casatoria noastra s-a desfacut printr-o sentinta de divort in anul 2005. Acum, in 2011 a facut un test ... (vezi toată discuția)

Costy Moldovina	                   

Buna seara! Se poate face testul de paterninate dupa 5 ani de la nasterea copilului ,prin hotarare judecatoreasca? Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    Costy Moldovina	                   

Buna seara! Se poate face testul de paterninate dupa 5 ani de la nasterea copilului ,prin hotarare judecatoreasca? Multumesc! (vezi toată discuția)