Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Din ce m-am documentat eu, pentru reparariile aduse nu trebuie nici un fel de autorizatie.
Din ce m-am documentat eu, pentru reparariile aduse nu trebuie nici un fel de autorizatie.
Am marit un gol de usa care va ramane asa, fara us
ART. 34
(1) Utilizarea proprietatii individuale este stabilita de proprietar in conformitate cu
destinatia acesteia.
(2) Proprietarul poate aduce imbunatatiri sau modificari proprietatii sale
individuale, cu respectarea prevederilor legale in vigoare referitoare la autorizarea
executarii lucrarilor de constructii de catre autoritatea administratiei publice
competente, fara a pune in pericol integritatea structurala a condominiului, rezistenta
mecanica, stabilitatea si siguranta cladirii sau a altor proprietati individuale, precum
si buna functionare a instalatiilor aferente acestora.
(3) Modificarile suprafetelor construite sau utile se comunica presedintelui
asociatiei de proprietari si organului fiscal local in termen de 30 de zile de la
incheierea lucrarilor si se introduc in cartea tehnica a constructiei si in baza de date
a asociatiei, in vederea stabilirii consumurilor corespunzatoare cu noile suprafete
utile.
am spus ca vom lucra in functie de buget iar inseamna ca vor fi perioada in care vom lucra si perioade in care nu vom lucra