avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum pot fi platiti studentii de la Arte ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum pot fi platiti studentii de la Arte plastice/Arhitectura care sustin cursuri organizate de o societate care presteaza activitati de creatie artistica?

O societate care presteaza activitati de creatie artistica – CAEN 9003, organizeaza ateliere de pictura. In cadrul acestor cursuri sunt invitati studenti (persoane fizice) de la Facultatea de Arhitectura sau Arte Plastice, care sustin aceste cursuri. Studentii nu detin PFA, nu detin firme, nu au modul de formare pentru activitatea didactica si nu au contract individual de munca.
Putem sa remuneram studentii in baza unui Contract din drepturi de autor, prin retinere la sursa a impozitului de 10%?

Alte discuții în legătură

Infintare atelier artist ivat ivat Buna ziua, avind ca scop de activitate pictura si sculptura, bazat pe cod caen 9003, am nevoie de inregistrare a unei companii pentru a avea atelierul deschis ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - caen pictura pe sticla, comercializarea produselor finite Ciulei Oana Ciulei Oana Buna ziua, Ma numesc Oana Ciulei si as dori cateva detalii cu privire la urmatorul subiect: de jumatate de an dezvolt ca si hobby pictura pe obiecte de ... (vezi toată discuția)
Infiintare galerie de arta galerieArta galerieArta Buna ziua, vreau sa va intreb cum pot eu, ca persoana fizica, sa imi deschid o galerie de arta in care sa imi pot vinde tablourile mele si ale altor artisti ... (vezi toată discuția)