avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salariu învățător calculat gresit
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salariu învățător calculat gresit

Bună ziua! Astăzi mi s-a comunicat de la direcțiune ca din ianuarie 2018 și până în ianuarie 2019 salariul meu a fost calculat greșit. Drept pentru care am de restituit în jur de 5000 de lei. Ce pot face în această situație? Eu nu am nicio vină și sunt abia în al doilea an de muncă. Tot direcțiunea m-a avertizat că dacă nu sunt de acord să restitui acești bani, pot fi dată în judecată. Chiar se poate?
Mulțumesc pentru lămurire.
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bugetar-somer-din nou bugetar (in acelas loc) va rog sa-mi raspundeti rrobyfm rrobyfm Buna ziua. Uitati care este problema mea : Sunt un bugetar disponibilizat, am fost 12 luni in somaj iar dupa aceea am castigat procesul cu ei (si salariile ... (vezi toată discuția)
Imputare salar denisa_eu denisa_eu :love1: Buna ziua, pana in februarie 2008 am fost angajata la o scoala speciala, in sistemul de stat, intr-o alta localitate. In februarie 2008 mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Indexare salarii 2020 cu inflația din 2019 Minitauru Minitauru Buna ziua, as avea o intrebare legata de dreptul muncii. In 2020 institutia la care lucrez ar fi trebuit, conform CCM, sa indexeze salariile cu inflatia de pe ... (vezi toată discuția)